Se mer spesifikt om våre tjenester under. Du kan velge mellom alle våre forskjellige behandlinger, når du bestiller din time på vår Online-Booking!


Kan jeg få vanlig Neglelakk på hender og føtter

Du kan selvfølgelig få vanlig neglelakk. Vi har veldig mange forskjellige farger å velge i mellom. Med vanlig neglelakk kan du fjerne lakken når du ønsker det med vanlig neglelakk-fjerner.


Hva er Gele Negler

Gelenegler kan forlenge dine egne negler og finnes i mange farger og design. De blir herdet i UV-lys, er luktfrie når de monteres og har en vakker glans. Gelenegler passer fint for alle som har flisete og sprukne negler. De motvirker også neglebiting og ser naturlige ut.

Gelenegler har lang holdbarhet. Det er først og fremst hvordan de er lagt på og herdet som avgjør hvor lenge de holder seg. Det kan derfor lønne seg å la en profesjonell montere neglene.

Det er også viktig at profesjonelle fjerner kunstige negler. Hvis du prøver å fjerne dem selv, kan du skade den naturlige neglen. Gelenegler kan ikke fjernes med aceton (neglelakkfjerner). De må files bort av en neglepleier. Du bør ikke prøve å file den bort selv, ettersom du kan skade dine egne negler.

Etterfylling er bare nødvendig en gang i måneden. Med gelenegler får de naturlige neglene vokse fritt, samtidig som de er beskyttet av geleen.

Gelenegler kan løsne eller sprekke når det er kaldt vær, så du må bruke votter. Kunstige negler må ikke brukes dersom du lider av hudproblemer eller har betente negler.

Tips:

  • Klipp ikke gelenegler. Da vil de sprekke. Unngå i det lengste å file dem da de er forseglet i tuppen

  • Bruk hansker når du vasker, gjør hagearbeid og lignende. Dette for å bevare neglene lengst mulig.

  • Bruk negleolje hver dag!

  • Ikke pill på neglene hvis det har kommet en løs flik!

  • Etterfyll innen 2-4 uker for at neglene skal holde seg flott og velstelt. Det varierer etter hvor hurtig neglen vokser og hvordan man behandler dem.


Hva er PlexiGel - CND

CND PLEXIGEL sin teknologi er designet for en allsidig og praktisk løsning på mange av våre utfordringer med neglene, og gir 3+ ukers styrke, lengde og form med minimal påførings-tid. Reparer knekk, sprekker og deling med CND PLEXIGEL sin fleksible og tøffe forsterkning, samtidig som den beskytter den naturlige neglen. Det enkle systemet med pensel i flask krever ingen blanding eller dypping, mens den tilpassede penselen og den selvutjevnende formelen gir en jevn og presis påføring. Støttet av vitenskap dypt forankret i neglens helse, er CND PLEXIGEL formulert for å forme, bygge og beskytte neglen uten å skade naturneglen*. Avslutt behandlingen med å la neglen få et naturlig utseende uten farge eller med kundens favoritt CND-farge!


Hva er Shellac

Med enkelheten fra neglelakk og holdbarheten til gele, er Shellac en Color Coat som gir eksepsjonell høyglans som varer i 14+ dager uten riper eller avskalling. Den legges som en neglelakk – underlakk, farge, overlakk – og herdes i CND UV/LED lampe. Shellac gir naturneglen beskyttelse med nydelige farger som sitter feilfritt i 14+ dager med en utrolig høy krystallklar glans uten riper, avskalling og matte overflater. Som om det ikke var nok, er nøkkelen til denne suksessen at den fjernes på bare 5 minutter uten noen filing på naturneglen.

CND Shellac er en profesjonell behandling som er 7-FREE, det vil si fri for toluen, kamfer, formaldehyd, ftalater (DBP), formaldehydharpiks, xylen og metyl etyl keton (MEK).


Hva er IBX

BX System er et innovativt 2-delt system som består av IBX Repair og IBX Strengthen som tilbyr revolusjonerende fordeler. Et system perfekt for de som ønsker helt naturlige sterke negler eller under gelelakk, soak-off gels, hard gels og akryl. I tillegg forebygger det mot skader og slitasje ved fjerning av gelelakk eller andre kunstmaterialer.

Systemet er HEMA fri og krever en varmekilde i form av en lampe med 40-60 watts varmepære, samt en LED eller UV lampe som du vanligvis bruker til å herde gelelakk. Produktene vil penetrere ned i neglen og skal ikke fjernes eller rebalanseres, de vokser ut med neglen. Behandlingen gjentas ved behov på ettervekst, eventuelt ved påføring av ny gelelakk eller ved rebalansering av kunstmateriale. Ved svært skadede negler kan IBX SYSTEM behandlingen gjentas ca 1 gang i uken i for eksempel i 4 uker før det vedlikeholdes ved behov.


Hva er Luxury Spa Pedikyr og hva inneholder behandlingen

Omfatter: fotbad, sliping på tørr hud, fotskrubb og stell av neglebånd, negler og 

fot-massasje. I tillegg Fotmaske og det hele avsluttes med Parafin behandling.


Hva er Spa Pedikyr og hva inneholder behandlingen

Omfatter: fotbad, sliping på tørr hud, fotskrubb og stell av neglebånd, negler og 

fot-massasje. I tillegg Fotmaske


Hva er Pedikyr og hva inneholder behandlingen

Omfatter: fotbad, sliping på tørr hud, stell av neglebånd, negler og 

avslutter med fot-krem.


Hvorfor har Dekorasjon av negler en Fra-Pris

Dette er fordi det er vanskelig å prise "dekorasjon", da en dekorasjon er veldig individuell fra person til person. Noen ønsker noe enkelt på en eller to negler, mens andre igjen ønsker en mer omfattende dekorasjon på flere negler.